Management

Mediare levert interim-management aan bedrijven en overheidsinstellingen. Daarbij worden vooraf specifieke of globale afspraken gemaakt over de te bereiken doelen. Daarnaast kunt u Mediare ook inzetten voor het verbeteren van uw managementvaardigheden.

 

Interim-management

Mediare kan voor zeer uiteenlopende zaken worden ingeschakeld, bijvoorbeeld om de effectiviteit en de efficiency te verbeteren, blokkades weg te nemen , vraagstukken op te lossen of veranderingen door te voeren. Maar ook voor een tijdelijke oplossing in de vorm algemeen leiding geven of een project te managen is Mediare beschikbaar.

 

Tevens heeft zij ruim 20 jaar managementervaring in verschillende organisaties. Daardoor kan zij omgaan met verschillende culturen en managementstijlen in zowel de profit als de non-profit-sector. Hierdoor is Mediare inzetbaar op tal van projecten en in zeer uiteenlopende organisaties.

 

Ontwikkelen managementvaardigheden

Wanneer u wilt werken aan uw managementvaardigheden, bent u bij Mediare aan het juiste adres. De coach is jarenlang werkzaam geweest in diverse managementfuncties. Hierdoor is zij uitstekend in staat u te begeleiden bij het ontwikkelen van uw managementvaardigheden.

 

U kunt hierbij denken aan de volgende vaardigheden:

Zo leert u gaandeweg het traject alles over onderhandelen, het voeren van ziekteverzuimgesprekken, het houden van werkoverleg en functioneringsgesprekken en mediaton. De insteek hierbij zijn altijd uw kernkwaliteiten en uw competenties. Mediare haalt het beste in u naar boven.