Wat doet Mediare?

Mediare is een adviesbureau op het gebied van mediation, management en coaching. Door de deskundigheid van deze vakgebieden te bundelen ontstaat een professioneel en veelzijdig adviesbureau. Door het optimaal inzetten van haar diensten levert Mediare een onderscheidende bijdrage voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Oplossen van conflicten

Conflicten kosten energie, tijd en geld! Daarom heeft Mediare als doel het oplossen van conflicten. Het kan hierbij gaan om conflicten tussen partijen, we spreken dan over mediation. Voorbeelden hiervan zijn:

Ook kan er sprake zijn van een innterlijk conflict bij een persoon. Deze persoon loopt dan tegen blokkades bij zichzelf op. Door middel van coaching helpt Mediare dit conflict op te lossen.

 

Vaardigheden ontwikkelen

Mediare richt zich op de zelfredzaamheid van mensen. Door het ontwikkelen van vaardigheden, het opheffen van persoonlijke belemmeringen en het formuleren van doelen krijgen de deelnemers inzicht in hun capaciteiten. Daardoor zijn ze in staat hun eigen mogelijkheden te gebruiken voor het oplossen van een conflict, voor hun persoonlijke groei of de groei van het team.