Individuele coaching

Mediare helpt u het beste in uzelf naar boven te halen

U wilt het beste in uzelf naar boven halen? Mediare geeft u inzicht en ruimte en begeleidt u bij het vinden van de antwoorden die al in uzelf verscholen liggen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende werkmethoden, onder andere: Kernkwadranten, RET en het NLP-principe (Neuro Linguïstisch Programmeren). Het uiteindelijke doel is, dat u bewust wordt van uw eigen innerlijke kracht.

 

Competentiegerichte coaching

Om de gewenste vaardigheden te ontwikkelen wordt gebruik gemaakt van het Competentie Ontwikkel Plan. Aan de hand van dit plan wordt het ontwikkeltraject beschreven. Ook de bereikte resultaten worden aan de hand hiervan bijgehouden.

 

Werkwijze

Het kennismakingsgesprek, de intake, is vrijblijvend. Zo bestaat er voldoende ruimte om zonder financiële consequenties te onderzoeken of er een click is tussen u en de coach. Wanneer u besluit verder te gaan met Mediare wordt er een stappenplan opgesteld. In dit plan worden doelstellingen en bijbehorende acties vastgesteld. In de daaropvolgende gesprekken houdt Irene Rensen u een spiegel voor. Zij stelt u vragen, zet u aan het denken en leert u het beste uit uzelf te halen.